BABY SPEELGOED

In de eerste maanden maakt jullie baby een enorme groei en ontwikkeling door, want in iets meer dan twaalf maanden zie je jullie baby veranderen van een hopeloos hummeltje tot een klein mensje dat leert brabbelen, kruipen en rollen! Er wordt de basis gelegd van bijna alle mentale processen, zoals het zintuigstelsel (horen, zien, proeven, ruiken en voelen). Er is een hele wereld die je kindje alleen en samen met jullie gaat ontdekken.

SPEELGOED VOOR JULLIE BABY

Door te kiezen voor het juiste speelgoed kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jullie baby. Hoe weet je nu welk speelgoed geschikt is voor baby's en hoe weet je zeker dat het speelgoed veilig is? Veiligheid is echt het allerbelangrijkste. Hoe leuk of leerzaam het ook is, veiligheid staat op nummer één!

1. DENK GROOT

Een baby vindt niets leuker dan om al dat leuke babyspeelgoed in de mond te stoppen! Dus denk groot en koop geen speelgoed met losse onderdelen die kleiner zijn dan de mond van jullie baby. Pas ook op met balletjes, magneetjes of andere dingen die los kunnen laten!

2. SPEELGOED ZONDER TOUWTJES

Koop geen speelgoed met koortjes of touwtjes, omdat jullie baby hierin verstikt kan raken! Wanneer jullie baby begint te zitten en kruipen, moet je er ook voor zorgen dat thuis ook alles baby-proof is.

3. VROLIJKE MELODIETJES

Baby's zijn dol op vrolijke melodietjes! Het maakt ze namelijk vrolijk. Het is dus het ideale speelgoed om jullie baby te troosten of te vermaken. De oren van een baby zijn wel nog erg gevoelig, dus koop geen speelgoed met harde geluiden zoals sirenes. Dit kan namelijk gehoorbeschadiging opleveren!

© 2020 Hoera Wij Zijn Zwanger - Algemene voorwaarden - Cookiebeleid - Privacyverklaring